Tallers i activitats grupals

Prioritzem el benestar i la salut de les persones des del bebè, dels seus pares i de l’entorn familiar, i els acompanyem durant la gestació i els primers anys de vida i el creixement fins l’edat adulta

A Bruc Salut ajudem a les mares a preparar el cos de cara el part, desenvolupant els recursos que tenen a l’abast per augmentar la confiança en elles mateixes i guanyar seguretat. Els nostres tallers prenatals també busquen potenciar els primers vincles entre el fetus i els pares.

A l’espai de Bruc Salut també oferim tallers i altres activitats postpart tant per a mares que vulguin recuperar la forma després del part, com a pares que busquin connectar amb els seus infants d’una forma més propera i emocional.

També tenim una llarga experiència professional dins l’àmbit de la sanitat pública i comptem amb la validació europea EuroPsy com a Psicòlogues Clíniques i Psicoterapeutes, així com l’autorització de Centre Sanitari de Psicologia concedida pel Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya.

Treballem en equip multidisciplinar seguint el model bio-psico-social que inclou la sanitat, l’educació, i la xarxa social.

Prepart

Tallers de preparació al part i a la maternitat

Aquests tallers es composen de diferents àrees d’atenció:

FISIOTERÀPIA DE L'EMBARÀS

Exercicis i treball de preparació al part. A través de l’acompanyament d’una fisioterapeuta i osteòpata materno-infantil abordarem la preocupació de com preparar el cos durant l’embaràs però al mateix temps treballarem l’higiene postural de cara al postpart, protegint així el sol pèlvic.

RELAXACIÓ I MINDFULNESS

La relaxació i el mindfulness són dues tècniques que ens ajudaran a descansar millor la preparer-nos pel part i la maternitat. Realitzarem un treball respiratori específic per embaràs enfocat també al part.

PREPARACIÓ EMOCIONAL A LA MATERNITAT

La identitat de pares que es construeix ja durant ‘embaràs és un aspectres esencial de la preparació a la maternitat. Al mateix temps tractarem la comprensió del plor del bebè i com calmar-lo.

ESTIMULACIÓ SENSORIAL

A través de la comprensió de la importància que representa la veu de la mare per al bebè, ens centrarem en l’estimulació sensorial conjunta (embolcall emocional) tant per la mare com el nadó. La veu (especialmente el cant prenatal), el ritme, el tacte… són referències fonamentals pel bebè i permeten afavorir el vincle emocional des d’abans del naixement.

Postpart

Tallers corporals i emocionals, tant per a pares com bebés prematurs

Taller postpart i criança on es treballa:

MASSATGES

Mitjançant massatges a la mare o en parella podem estimular-nos emocionalment. Es tracta d’una tècnica molt antiga que s’utilitza a diverses cultures i que ens permet connectar amb la nostra parella i nosaltres mateixos.

· Ajuda a la mare a relaxar-se
· Millora i potencia els vincles afectius
· Millora la circulació i estimula el sistema immunològic
· I una infinitat de beneficis!

MASSATGES INFANTILS

Mitjançant massatges podem estimular els més petits tant física com emocionalment. Es tracta d’una tècnica molt antiga que s’utilitza a diverses cultures i que ens permet connectar amb els nostres fills i aprendre a escoltar com se senten.

· Ajuda a mare i nadó a relaxar-se
· Millora i potencia els vincles afectius
· Millora la circulació i estimula el sistema immunològic
· I una infinitat de beneficis!

FISIOTERÀPIA I OSTEOPATIA MATERNO-INFANTIL

Després de 9 mesos de gestació i donar a llum, a moltes dones els costa tornar a recuperar la seva forma física. El sòl pèlvic el formen un conjunt d’estructures musculars que, situats a la cavitat pèlvica, es poden veure afectats pel part i l’embaràs.

Per això, a Bruc Salut posem aquest taller a la teva disposició perquè puguis:

· Recuperar la flexibilitat dels músculs que formen el sòl pèlvic
· Millorar la musculatura abdominal i protegir millor la teva esquena
· Tornar la flexibilitat a la teva columna vertebral i millorar la postura corporal
· Evitar les varius a les cames i les cames cansades

ESTIMULACIÓ PSICOMOTRIU I COMUNICATIVA DEL BEBÈ

El desenvolupament del nadó és molt ràpid i sensible. A Bruc Salut potenciem a través del joc l’estimulació adequada per cada moment evolutiu donant eines als pares, a partir de l’observació del bebè.

PARENTALITAT

Ser pares mou la necessitat d’entendre millor els aspectes emocionals de la parentalitat, la comunicació amb el fill/a.

Contacta’ns

Per a més informació sobre el tipus de tractaments
i intervencions que oferim a Bruc Salut,
i fer la teva consulta particular, si us plau
posa’t en contacte amb nosaltres.