• Post author:

Servei de Consulta Oberta a professionals i pares d’embaràs fins a 3 anys

Com equip especialitzat en perinatalitat oferim un servei gratuït i subvencionat de Consulta Oberta que treballa en la prevenció en embaràs i petita infància. S’ofereix als CAPs i ASSIR per tal que els professionals puguin comptar amb un assessorament i atenció als casos 0-3 anys.

 Es tracta d’un servei on poder consultar en relació al desenvolupament, la relació i comunicació dels nens/bebès, les mares i pares de forma preventiva per situacions lleus que es puguin desencallar amb un breu procés de 2-3 visites consecutives en les que es pot apreciar la mobilitat del símptoma i la resposta de l’infant amb l’objectiu d’oferir una resposta professional que permeti potenciar les capacitats evolutives i dinamitzadores i evitar la cronificació.

Qualsevol trastorn del son, l’alimentació, el joc, problemes de caràcter i de regulació en la relació, etc.. són motiu de consulta.

Aquesta consulta gratuïta i subvencionada per l’Ajuntament de Barcelona va dirigida a Bruc Salut a partir d’un petit qüestionari (Typeform) que permet reservar un dia i hora inicial amb posterior retorn de resultats al professional derivant.

 Es tracta de desenvolupar un projecte pilot preventiu, avaluar-lo conjuntament amb els serveis derivants per tal de construir una nova proposta de servei de Consulta Oberta per al 2022, en base als resultats obtinguts en aquest breu període del 2021.