• Post author:

Prevenció dels trastorns relacionals mare-bebè, en temps de Covid-19

Ens fa molta il·lusió informar-vos de les xerrades de sensibilització que realitzem aquest mes de setembre. 

Es tracta de les Conferències on-line i gratuïtes subvencionades per l’Ajuntament de Barcelona per la Sensibilització i prevenció dels trastorns de relació mare-bebè en embaràs i postpart en temps de COVID19, per als dies 9, 15 i 17 de setembre de 14 a 15.30h. Cal escollir només un dels dies, ja que el contingut i la temàtica és la mateixa i es realitzen en tres dies diferents per facilitar la participació dels professionals. Adjunt trobaràs el pòster informatiu. Podreu trobar més informació sobre la tasca que realitzem al nostre instagram @brucsalut o a la pàgina web nostre www.brucsalut.com.

Aquestes conferències van adreçades a professionals de la salut i salut mental i per això us en fem difusió. Estan organitzades perl’entitat Bruc Salut que treballem en recerca perinatal al CAP de Roquetes-Canteres, des del 2015.

Us podeu inscriure individualment  o un representant en nom de l’equip a través del següent enllaç: https://brucsalut.typeform.com/to/rfvMpLvL

En acabar la inscripció es rep un correu confirmant la data i facilitant-te l’enllaç per a connectar-te. Revisa el correu brossa. En cas que no el rebis et pots posar novament en contacte amb nosaltres. Moltes gràcies pel vostre interès.

Equip de Bruc Salut